Design

WordPress kan designes mer eller mindre etter ønske. DataBjørn tilbyr unike designmaler utarbeidet i designprogrammet Artisteer, eller installasjon og tilpasning av ferdige, profesjonelle designmaler fra Elegant Themes og Gabfire Themes.

Dette vil si at du får et profesjonelt utseende på din WordPress-installasjon, tilpasset det budskapet du har og den kundegruppen du ønsker å nå.

Artisteer

ArtisteerArtisteer er et revolusjonerende program for alle som lever av eller ønsker å jobbe med webdesign. Programmet gir muligheter for å designe vanlige, statiske websider og designmaler for WordPress, Joomla, Blogger, Drupal, DotNetNuke, Code Charge og mer.

Les mer om Artisteer her.

Elegant Themes

Elegant ThemesHos Elegant Themes kan man finne langt over 50 forskjellige design til WordPress. Her er det design som står i høysetet, og med såpass mange valg, vil man ha store muligheter til å finne noe som faller i smak og som ikke minst også gir et behagelig og profesjonelt utseende.

Les mer om Elegant Themes her.

Gabfire Themes

Gabfire ThemesGabfire har spesialisert seg på det jeg kaller avisdesign, og passer nok best for bloggere som ønsker et avislignende design på sin WordPress-installasjon. I designmalene fra Gabfire ligger en rekke funksjoner, som inkluderer avanserte videoinnstillinger, fotogalleri og mye mer.

Les mer om Gabfire Themes her.