WordPress 3.2 er ute

WordPress har nå lansert versjon 3.2. Som lovet kommer WordPress også med et nytt standarddesign som tar over for Twenty Ten, og ikke overraskende kalles dette Twenty Eleven.

Det er ikke noen radikale endringer i funksjonaliteten, hverken «foran» eller «bak», noe som vil si at gamle designtemplates mest sannsynlig vil virke knirkefritt og administrasjonsdelen er som du er vant til, men med litt endret design.

Det som kanskje er mest interessant for de som driver en WP-blogg er at man nå kan skrive i fullskjerm-modus. Da får du bare tittel og tekst i vinduet, og ingen andre forstyrrende elementer. Når du trenger tilgang til verktøy for formattering osv, kjører du bare musepekere opp i toppen av nettleservinduet.

Ellers er det ikke mye synlig nytt. Endringene ligger for det meste «under panseret», og WordPress har blitt raskere og sikrere. 3.2 krever PHP 5.2.4 eller nyere og MySQL 5.0.15. (Dette er ikke noe problem for Databjørn- og MinHost-kunder.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *